Persoonlijke professionaliteit

 
 Persoonlijke professionaliteit

 

Dr. Isolde Kolkhuis Tanke is oprichter en eigenaar van het onderzoeks- en adviesbureau Kolkhuis Tanke/duurzaam leren in organisaties. In 2008 promoveerde zij op het proefschrift 'Competent blijven werken in latere loopbaanfasen'.

Sinds 2012 is zij parttime verbonden aan de Universiteit Utrecht, als docent in de Masteropleiding Onderwijskunde.

Bovendien is zij hoofdredacteur van het toonaangevende HRD-vakblad Opleiding en Ontwikkeling (O&O).


Kolkhuis Tanke/duurzaam leren in organisaties is een onderzoeks- en adviesbureau dat zich richt op het duurzaam leren in organisaties. Het werkt vanuit:

Een hoogwaardige persoonlijke professionaliteit van de adviseur, zowel qua vakinhoudelijke kennis en ervaring, als op het gebied van procesbegeleiding.


   

1/2

 

Een heldere visie op het thema 'toegevoegde waarde van medewerkers en organisaties blijvend behouden'.


  

meer »

      

Een werkwijze die zich kenmerkt door een sterke focus op de specifieke organisatiecontext, waaraan vernieuwende en aanvullende inzichten vanuit wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring gerelateerd worden.

meer »

 
   
 Isolde studeerde Pedagogiek en Onderwijskunde aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens werkte zij gedurende tien jaar bij de Nederlandse Spoorwegen. Daar bouwde zij een brede werkervaring op als opleidingskundige, managementopleider, projectleider en veranderkundig adviseur. Ook is zij werkzaam geweest in diverse commerciële functies.


Daarna richtte zij haar eigen onderzoeks- en adviesbureau - Kolkhuis Tanke/duurzaam leren in organisaties - op. Ze beschikt inmiddels over veel deskundigheid in vraagstukken op het gebied van Human Resource Development. Ze heeft ruime ervaring opgebouwd in het adviseren over en begeleiden van leerprocessen die bijdragen aan het realiseren van verbeteringen en veranderingen in organisaties (zie Referenties »).


Vervolg »